Sunday, August 30, 2009

Οι μεγαλοκαπιταλιστές τα "ακουμπάνε" στους κουκουέδες...

Αντιγράφω από τον Θ. Χατζηγώγο :

"Καταπέλτης ο συνταξιούχος αναρχοαριστερός Γιώργος Βότσης στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην "Ελευθεροτυπία" της περασμένης Δευτέρας και είχε σκοπό να προστατεύσει τον φίλο του Περικλή Κοροβέση. Ας δούμε επιγραμματικά τι αποκάλυψε ο σύντροφος Βότσης και απέκρυψαν όλες οι υπόλοιπες εφημερίδες :

1. Ο ενιαίος Συνασπισμός είχε πάρει το 1990 μίζα 1 δις. δραχμές από την Siemens για να κάνει "μούγγα" στην ανάθεση της ψηφιοποίησης του ΟΤΕ στον Σωκράτη Κόκκαλη.
2. Ο ίδιος ο Χαρίλαος Φλωράκης είχε παραδεχθεί στον Βότση ότι ο Κόκκαλης ήταν μόνιμος χρηματοδότης του ΚΚΕ και παραμένει μέχρι σήμερα!
3. Ας δώσουμε τον λόγο στον ίδιο τον Γ. Βότση : "Η Αριστερά παλαιόθεν δεν υπήρξε εκλεκτική στους χρηματοδότες της : Η Χούντα λ.χ βρήκε στα αρχεία της ΕΔΑ να την χρηματοδοτούν και μεγαλοκαπιταλιστές όπως ο Στρ. Ανδρεάδης, ο Γ. Πλυτάς κ.α. Και ο Τσαουσέσκου δεν ήταν λιγότερο δυνάστης επειδή ενίσχυε ως το δραματικό τέλος του την "ανανεωτική" Ελληνική Αριστερά. Από πρώτο χέρι τα ξέρει αυτά και ο Λ. Κύρκος που είναι κρίμα να εκτίθεται με όσα λέει για "ιλιγγιώδεις ανοησίες" και "βδελυρά παραμύθια"!!!"

No comments: